New knit

DIY: Chanel-vase

db9129ddcee6313c80fe9a5e23d93181

Picture: Here

Sorry for den lange tavshed herinde – jeg håber virkelig på, at jeg kan blive bedre til at være her mere regelmæssigt fra nu af 🙂

Nu til det jeg egentligt ville: Jeg er dybt afhængig af Pinterest! – Det er en af mine yndlings overspringshandlinger, og her til morgen stødte jeg på denne lille guide – jeg synes, at det er sådan en fin idé og kunne måske godt selv finde på at gøre Katie Jacobs kunsten efter. Jeg tjekkede også lige hendes blog ud, og den er altså ret fin – så hvis I har tid og lyst så tjek den lige ud, ikk 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New knit